Nu ook SUProutes in “Kanoparadijs Nederland”!

Kanoparadijs Nederland

Kanoparadijs Nederland

De routegids Kanoparadijs Nederland, waarin de 43 mooiste dagtochten van Nederland per provincie zijn gebundeld, is sinds de verschijning uitgegroeid tot een standaardwerk voor toerkanoën. Niet verwonderlijk, want de beschreven tochten zijn zonder uitzondering pareltjes, waarbij je als kanovaarder op de mooiste plekken van Nederland komt. Veenweidegebieden, stromende riviertjes, stille geulen, plassen en petgaten, maar ook sfeervolle grachten in oude binnensteden. Waterrijk Nederland is een uniek paradijs voor peddelaars.

Binnenkort verschijnt een geheel herziene uitgave waarin alle route-informatie, kampeerplaatsen en voorzieningen onderweg zijn bijgewerkt. Niet alleen worden kanoverhuurders langs de routes vermeld, maar ook de verhuurders van Stand-Up Paddle Boards, kortweg sups, waarbij staand op een surfboard gepeddeld wordt. Suppen is momenteel de snelst groeiende watersport en de beschreven routes lenen zich bij uitstek voor suppers.

De achtergrondverhalen bij de tochten maken van Kanoparadijs Nederland zowel een praktische gids voor onderweg als ook een boek om thuis bij weg te dromen. De aansprekende fotografie nodigt uit om zelf de peddel ter hand te nemen en het water op te gaan.

De auteurs Jolanda Linschooten en Frank van Zwol zijn doorgewinterde kanovaarders en professionele reisjournalisten. Hun werk is regelmatig te vinden in bladen als National Geographic Traveler en ANWB Op Pad.

Kanoparadijs Nederland, Uitgeverij Hollandia, ISBN: 9789064105449

Prijs: € 24,95, 224 pagina’s, soft cover, verschijnt 1 december 2014 en is verkrijgbaar bij de boekhandel en gerenommeerde kanozaken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s